dinsdag 4 augustus 2009

Sydney, dag 1

Dinsdag 4 augustus 2009

Vanochtend hebben we lekker uitgeslapen en na de middag zijn we naar het Sydney Aquarium gelopen. Hier hebben we veel waterdieren gezien die in Australië voorkomen. Zoals de Platypus (vogelbekdier), ’n krokodil, zeekoeien (die zijn wereldwijd maar in 5 aquaria te bewonderen), veel vissen van allerlei soorten maar het meest geweldige vonden we toch wel de tunnels waar de haaien, roggen en zeeschildpadden boven je zwommen.








Brian heeft eindelijk z'n koala knuffeltje...
Aan het einde van de middag hadden we alles gezien en zijn we bij een Thais restaurant een hapje gaan eten. We hadden een mooi uitzicht op de haven. We wisten dat het hier ’s avonds flink afkoelt en hadden dan ook onze vesten aan. Tim wist zeker dat het niet koud zou worden, maar bij het restaurant had hij het dus toch koud. Vandaar dat hij zo in mijn vest zit weggedoken….



Na het eten nog een rondje met de monorail gedaan en voor het hotel konden we weer uitstappen. Gisteren schreef ik al dat we in een groot appartement verblijven. (We hebben een upgrade gekregen, want eigenlijk zouden we een 2-kamer appartement hebben) Nu hebben we 3 slaapkamers met balkons, 2 badkamers met bad en douche, 3 toiletten een ruime woonkamer met balkon en een enorme keuken. De woonkamer en keuken hebben grote ramen die ons dus een mooi uitzicht geven op Darling Harbour. Ook is er een laundry room met wasmachine en droger. Tim zou hier wel willen wonen en we genieten er maar van...
Het hotel op de achtergrond....
uitzicht vanuit de woonkamer...

1 opmerking:

Ellen zei

Hoi Corina,
Geweldig, jullie zijn in Sydney !! Hoe gaat het met de gebroken arm ? Heel veel plezier en blijf maar updaten !!!!
liefs,
Ellen