donderdag 27 augustus 2009

dagje relaxen..

Vrijdag 28 augustus 2009

Gisteravond hebben we heerlijk gegeten bij de Apres Beach hier om de hoek. We werden verwelkomd door een aardige jongen. Toen Tim zei: “Hé er staat hier dat je moet wachten tot je een plaats toegewezen krijgt, in het Nederlands!” , bleek die jongen ook een Nederlander te zijn. In het restaurant werden we ook door een Nederlandse jongen bediend en de chef kok bleek ook een Nederlander te zijn. Dat vonden de jongens toch wel bijzonder. Ze konden hun eten nu gewoon in het Nederlands bestellen! De jongen die ons bediende kwam steeds een praatje maken. Zegt Brian opeens: “Zeg, moet jij niet werken?” Ehhhh…..
Maurice en ik hebben genoten van een Australische BBQ. We hebben kangaroo, krododil, Emu en Barramundi gegeten. Erg lekker!
Vandaag een dagje relaxen. We hebben vanochtend gezwommen in de pool en gaan dadelijk naar het strand. Dan nog even wat vlees vangen voor de barbie want we hebben ook een BBQ hier. Het weer is overigens geweldig hier. We hebben zo geboft de hele reis. Morgen gaan we snorkelen bij het Great Barrier Reef en zondag gaan we naar Karandu. Met de gondola kun je een 7 km lange rit over het regenwoud maken. Dan weer alle spullen inpakken want maandagochtend moeten we rond 8 uur op het vliegveld van Cairns zijn. Dan begint de lange terugreis…

2 opmerkingen:

Marielle zei

He wereldreizigers

Helaas komt ook aan de reis voor jullie een eind....maar jullie hebben een mooie ervaring om lang van na te genieten.
Wij hebben in ieder geval genoten van jullie verslagen en wensen jullie nog een fijn weekend in Australie en een hele goede vlucht voor de terugreis. Hou het hoofd koel en probeer in etappes te denken. We komen graag volgende week woensdag of donderdag jullie weer welkom heten in het Geldropse, Max kan niet wachten!!!
Ik bel jullie volgende week wel...

Heel veel groetjes van de Remmerswaaltjes

PS Finn en Ingrid hebben nog goed nieuws....iedereen mag het nu weten...Ingrid is zwanger!!!

Anoniem zei

Lieve Cuijpertjes,

Wat zijn die 5 weken omgevlogen. Niet te geloven! Fijn dat 't voor jullie zo'n fijne weken geweest zijn, met heel veel geweldige dingen. Je kunt er straks vast nog lang van nagenieten, al was 't maar door de foto's. Wij hebben in ieder geval jullie reis op de voet kunnen volgen (al duurden de dagen dat er geen nieuws was wel erg lang, maar zogauw we weer iets hoorden en wisten dat 't goed met jullie ging, vielen onze zorgen ook weer weg.)Enfin, geniet van de laatste dagen, begin uitgerust aan de terugreis en dan: tot ziens dinsdag op luchthaven Schiphol!!!!
Opa frans en oma Kitty