maandag 24 augustus 2009

Dagje paradijs...

Maandag 24 augustus 2009


Vanochtend zijn we met de boot naar Long Island gevaren. Één van de Whitsunday Islands.
Zucht, het was hier echt paradijs. Daar lag ik op m'n strandbedje onder een palmboom aan de zee... We hebben ook nog lekker in zee gezwommen en Maurice is met Tim en Brian gaan snorkelen. Brian's gips wordt steeds nat, ondanks dat we er een plastic zak omdoen. Maar het droogt gelukkig ook weer snel. Brian uit het water houden lukt niet meer :)


Tim en Brian hebben ook nog de batfish gevoerd. Platte vissen. Zodra je sla in het water gooide kwamen ze er meteen op af. Ze worden iedere dag om 14.45 uur gevoerd, dus ze zijn het gewend...


Nu zijn we weer even bij de Mc Donalds in Airlie Beach. Het is nu 19.00 uur en we gaan nog 300 km rijden naar Townsville. Over 3 dagen moeten we de camper weer inleveren en het is nog een stukje naar Cairns. Ach, de kinderen gaan dadelijk lekker een filmpje kijken en ze kunnen ook gaan slapen als ze willen.



Dankjewel voor jullie reacties, leuk om te lezen dat iedereen zo met ons meegeniet. We kunnen volgend jaar wel een busreis voor ons allen organiseren :)
Eerst maar weer eens sparen.
De jongens zagen hier een mooi jacht in de haven liggen en daar gaan ze nu ook voor sparen :)



Niet de paarse catamaran maar het yacht daarachter...





1 opmerking:

Marielle zei

Nog 3 dagen te gaan met de camper???? Wat gaat het dan in een keer vlug. Gaan jullie dan nog een paar dagen naar Sydney? Het is weer geweldig om jullie reisverslag te lezen en de foto's te bekijken. Op deze manier krijgen we toch een beetje een indruk van hoe geweldig Australie is. Max kijkt er wel weer naar uit om met zijn neefjes te kunnen spelen! Geniet nog even van jullie droomwereld, want zodra je terug bent in NL sta je zo weer met beide benen op de grond.

Dikke knuffel voor iedereen!

Groetjes de Remmerswaaltjes