dinsdag 21 juli 2009

Nog 9 dagen voor vertrek....

Nog 9 dagen voordat we naar Singapore en Australië vertrekken...

Australië staat al heel lang op ons lijstje van vakantielanden. 11 Jaar geleden hadden we al een hele rondreis uitgestippeld maar die kon niet doorgaan omdat we die zomer naar Amerika verhuisden. Toch bleef Australië altijd in ons achterhoofd. Vorig jaar verhuisden vrienden van ons naar Singapore en we zeiden dat we wel een keertje langs zouden komen.....

De kids verveelden zich vorige zomervakantie in Italië zo erg (waardoor wij echt geen leuke vakantie hadden) dat we zeiden dat we volgend jaar met de camper door Australië zouden gaan trekken (luid gejuich van de boys...)

En het balletje ging rollen:
- Singapore ligt "halverwege" Australië;
- Maurice heeft nog veel vakantiedagen staan;
- een Zwitserse collega van Maurice kwam met enthousiaste verhalen en schitterende foto's;
- de Airbus 380 (grootste passagiersvliegtuig) vliegt ook die kant op...

Ehhh, we gaan gewoon!

Intussen hebben we al heel wat boeken verzameld en weten we dat de ruim 4 weken die we in Australië hebben veel te kort zullen zijn :)

Ons reisschema ziet er als volgt uit:

Donderdag 30 juli vertrek van Amsterdam via Londen naar Singapore
Vrijdag 31 juli aankomst Singapore
We logeren bij Jean en Janneke aldaar
Maandag 3 augustus van Singapore naar Sydney
3 Nachten verblijven we in een hotel in Sydney om op 6 augustus de camper op te halen waarmee we tot Cairns gaan rijden.
Op 27 augustus arriveren we in Cairns waar we de camper inleveren en nog 4 nachten in een hotel verblijven.
31 Augustus vliegen we van Cairns via Brisbane, Singapore en Frankfurt terug naar Amsterdam waar we 1 september arriveren.

2 Weken geleden kwam er nog een kleine kink in de kabel. Brian brak nl. z'n arm en de arts vertelde ons dat Brian niet mag vliegen met gips. "Nee toch!" Na telefoontjes naar reisbureau en vliegmaatschappijen blijkt dit wel te mogen. Met een doktersverklaring op zak zal het hopelijk toch gaan lukken ;)

Reis met ons mee via deze blog!

Groetjes,
Corina

Geen opmerkingen: