maandag 27 juli 2009

Nog 3 dagen voor vertrek...

Het begint nu toch wel erg op te schieten....

Al onze huisdieren zijn inmiddels ondergebracht op de poes na. Die gaat woensdag naar het pension. Tim logeert bij oma Beppie, Brian bij z'n neefje Max, dus alleen Justin nog thuis. Wel handig want nu kan ik nog het een en ander doen en regelen. Maurice heeft het deze laatste 3 dagen voor vertrek erg druk met het afronden van dingen voor het werk vandaar dat we afgelopen weekend ook al veel spullen hebben gepakt. Nu die laatste kleine dingetjes nog, maar stiekem gaat daar veel tijd in zitten...

Vervoer naar Schiphol is ook geregeld. De ouders van Maurice staan donderdagochtend om 5 uur voor de deur en brengen ons naar het vliegveld.
In ieder geval zijn we er dan op tijd, want er schijnen lange rijen voor de douane te staan. En mochten we nog tijd over hebben..... dan kunnen we nog even bij de Starbucks langs!

Wat een heerlijk vooruitzicht hebben we!

1 opmerking:

Marielle zei

He zus

Wat gaat de tijd toch snel, morgen vertrekken jullie al. Ik hoop zo dat de reis aan jullie verwachtingen gaat voldoen en dat jullie 5 super weken krijgen. We zijn heel benieuwd naar jullie belevenissen en zullen het reisverslag dan ook dagelijks volgen.
Wij wensen jullie een geweldige reis toe, met veel plezier, mooi weer en dat alles goed mag verlopen!

Dikke knuffel van de Remmerswalen